Ja?!

Jouw leiderschap bepaalt je eigen vrijheid

en het succes van jouw bedrijf!

Personeel met meer eigen initiatieven, echte betrokkenheid, meer verantwoordelijkheid en een hoger zelfdenkend vermogen. Kortom: meer zelfstandigheid en een professionele houding.

Klinkt dit als een recept voor groei van jouw bedrijf en meer vrijheid voor jou als ondernemer?

Beste ondernemer / leidinggevende,

Wil jij:

 • De talenten van je personeel optimaal inzetten?
 • Zelfstandig nadenkend vermogen van jouw personeel verhogen?
 • Groei van jouw bedrijf zonder dat het jou meer tijd kost?
 • Meer tijd voor je eigen keuzes: privé tijd, vakantie, strategische zaken?!

JA!

Dan heb ik het recept voor je. Het is een techniek de we de ‘B.E.T.E.R. Leiderschap-methode’ noemen.

Als ambitieuze ondernemer die 25 jaar geleden begon, mijn groeiplannen realiseerde en ineens een team om me heen had verzameld, kwam ik er al snel achter dat mijn focus moest verdelen tussen mijn klanten en mijn team. Deze ervaring en de kostbare lessen die hieruit volgden vormen de basis van “B.E.T.E.R.” dat inmiddels al door vele ondernemers wordt toegepast.

Naast de focus op de ontwikkeling van jouw mensen, is inzicht in jouw rol en invloed cruciaal. Waar zit jouw kracht als leider en waar zitten jouw (onbewuste) sabotage momenten. Waar je aan de ene kant investeert in ontwikkeling en vertrouwen, kan je het compleet teniet doen door kleine acties die het tegendeel bereiken.

Geloof me, er is bijna geen leidinggevende te vinden die nooit saboteert. Dit gebeurt veelal onbewust en je bedoelt het goed maar het helpt niet en vertraagt soms onnodig. Maar het grote verschil is: heb je het door? En kun je daardoor zorgen dat het in je voordeel gaat werken?

Nu, met de ‘B.E.T.E.R.’ methode, kun je een sterk team ontwikkelen, met slechts 5 ingrediënten.

Even voorstellen

Ontwikkel de talenten van jouw team via deze eenvoudige methode en creëer meer tijd voor jezelf!

Hi, ik ben Reinier Teurlings,

Al meer dan 25 jaar ondernemer, trainer en coach. En dol op koken, daar kom ik zo nog op terug. Ik geloof dat iedereen recht heeft op werkplezier en dat een ieder daar zelf verantwoordelijk voor is. Leiderschap heeft daar een belangrijke faciliterende rol in. Ik heb de passie om iedereen hier een stap in verder te helpen. Daarom ben ik in 2000 TalentMotivatie gestart (als onderdeel van mijn trainingsorganisatie TMS) en ben ik gecertificeerd NLP Master Practitioner en Insights Discovery Licensed Practitioner.

Vanuit mijn praktijkervaring ben ik continu op zoek naar manieren hoe iedereen bewuster en met meer plezier in het leven en in het werk kan staan. Bewust en serieus gericht om positieve energie te halen uit wat je dagelijks doet.

Reinier Teurlings

Eerlijk? Ik merkte het ook, 20 jaar geleden, toen ik ineens een team om me heen had verzameld.. Ik had grote groeiplannen voor mijn trainingsbedrijf. En deze kwamen uit! Daarom nam ik mensen aan om mijn bedrijf nog verder te laten groeien. Zodat het team werk uit handen zou kunnen nemen en ik meer focus op strategische zaken kon hebben. En daarnaast ook wat meer vrijheid. Maar wat gebeurde er? Juist doordat ik zo gemotiveerd was, mijn bedrijf graag groot wilde maken en mijn klanten de beste service wilde geven, bleef ik me met details bemoeien en liet ik taken niet los. Ik zat er bovenop. En gelukkig maar, want mijn medewerkers moesten nog heel wat leren over echte dienstverlening, dacht ik.. Gelijktijdig gaf ik andere medewerkers alle vrijheid in de veronderstelling dat ze het inmiddels wel begrepen en inzagen wat echt van belang was. Ik liet het volledig vrij en los, want ze waren volwassen en professioneel. Dat konden ze best wel alleen, dacht ik. Ook dat was achteraf ook niet juist…

Komt dit bekend voor? 

Ondertussen voel jij je:

 • Machteloos doordat er zaken anders gaan dan gepland of afgesproken.
 • In tweeën gesplist; omdat ze meer vrijheid vragen, maar niet de verantwoordelijkheid nemen.
 • Gefrustreerd omdat je (meer) betrokkenheid, verantwoordelijkheid en initiatieven van je medewerkers verwacht.
 • Beperkt, doordat je het gevoel hebt dat je aan je personeel moet trekken en daardoor nog minder tijd en energie over houdt voor andere zaken waar je ook aandacht aan wilt besteden.
 • Stuurloos, doordat je steeds informatie naar moet blijven vragen en naar je toe moet trekken.

Om nog maar te zwijgen over de band met je medewerkers waarmee je jouw bedrijf graag gezond wilt uitbouwen.

 

Het was een simpele vraag die een collega ondernemer me stelde waardoor alles ineens samenviel. Hoe maak jij je teamleden beter dan jezelf? Dat was het. Voor mij als ondernemer, levensgenieter, inspirator en iemand die altijd wil blijven leren, was dit een mooi moment van omdenken.

Zo heb ik mijn focus aangepast om anders te kijken naar het motiveren van mijn team! Uitgaande van de kracht die al bij ze aanwezig is. Plus ik zorg bewuster dat ze de kennis en inzichten hebben om meer zelf te kunnen beslissen. Daarmee kunnen mijn teamleden beter worden dan ik zelf ben. Natuurlijk, als ik het zelf allemaal zo goed zou weten dan had ik ze ook niet hoeven aannemen. Dus ja, ik behaalde daarmee mijn uiteindelijke doel: meer plezier en vrijheid in mijn werk.


Hoe ik dit heb gedaan?
(en hier komt het bruggetje naar mijn passie voor koken)

 

 

Je hebt jouw gewoontes, zoals wat je graag kookt. En variatie is een leuke afwisseling. Op drukke momenten val je vaak terug op wat je goed kent. Maar elke situatie is uniek en vraagt om kleine of grote aanpassingen aan het recept.

Bruikbare adviezen zijn:
Begin met pure en mooie ingrediënten en je kan de beste gerechten neerzetten. In de Italiaanse keuken werken ze graag met de basis van maximaal 5 ingrediënten.

Zo werkt het ook met Leiderschap. Je hebt geen ‘manier’. Het is een mix & match van ingrediënten. 


B.E.T.E.R. Leiderschap
‘Het recept voor praktisch leiderschap met 5 ingrediënten’

Bewust
Empathie
Tijd & Timing
Evaluatie
Reflectie

recept voor leiderschap

Geen dag is hetzelfde. Geen persoon is identiek aan een ander. Als de basis goed is voorbereid, kan je met kleine aanpassingen links en recht het juiste menu van leiderschapstaken inzetten. Soms kan een beetje peper of zout een gerecht versterken of geheel verpesten. Weet wat je doet en dan voorkom je dat!

 

In 5 online modules met elk diverse videolessen leer je:

 • Inzicht te krijgen in jouw persoonlijke leiderschapstijl en van je team
 • Een vertaalslag te maken van bewezen modellen met de ‘B.E.T.E.R.’ -methode naar een praktisch en helder fundament voor jouw organisatie.
 • Een concreet actieplan te creëren voor het ontwikkelen van talenten binnen je team.
 • Heldere inzichten te krijgen waar de eerste successen en valkuilen ontstaan.
 • Een zichtbare verandering in je organisatie te realiseren met een hoger energieniveau voor jou en een zelfstandig, goed functionerend team.

Hieronder een overzicht van de modules:

 

Deel 1

Ik en de ander

Leer diverse leiderschapsstijlen, maak je keuzes en stel je doelen. Ontdek jouw authentieke stijl, persoonlijkheid en ook die van anderen. Ontwikkel je inlevingsvermogen en daarmee de mogelijkheid tot invloed.

Deel 2

Modellen in de praktijk 

We behandelen bewezen management- en leiderschaps-modellen. We vertalen deze
naar praktische toepasbaarheid. Verder werken we aan jouw krachtige, duidelijke boodschap en gaan we het organisatie fundament nog steviger neerzetten.

Z

Deel 3

Van plan naar actie

We creëren een actieplan door alles te vertalen naar jouw organisatie en mensen. We maken hierbij een keuze- en stappenplan. Daarnaast gaan we in op de bewustwording van onbewuste sabotage en het creëren van maximale energie om door te zetten.

Deel 4

Ervaring naar ritme

(na 3 weken)

Hier reflecteren wij op jouw ervaringen (behaalde doelen, acties en resultaten). We verdiepen op maat, delen de successen en de uitdagingen. Ook gaan we je persoonlijke aanpak aanscherpen.

I

Deel 5

Ritme naar routine

(na 6 weken)

Hier evalueren wij alle behaalde successen, de uitdagingen en je persoonlijke ervaringen. We schaven bij waar nodig en zorgen dat het aangeleerde leiderschap wordt doorgezet en echt een routine wordt.

Doe mee met de pilot groep voor een Introductieprijs

Omdat dit programma vanwege COVID 19 nu voor het eerst 100% online is, kun je het nu aanschaffen voor een introductieprijs. Daarna zal ik het programma in de markt zetten voor  1997,- Daarbij zal ik je natuurlijk graag vragen om mij ook te helpen door feedback te geven zodat ik het online programma nog B.E.T.E.R. kan maken. Omdat we met een kleine pilotgroep starten, krijg je ook nog eens extra begeleiding van mij. Win-win!

Daarnaast krijg je deze extra’s:

 • Een Insights Discovery profiel + 6 maanden toegang tot online naslagwerk t.w.v.  297,-
  Als tool om datgene wat je geleerd hebt nog beter toe te kunnen passen.
 • Het e-book ‘Leiderschap Kookboek’ met 20+ management modellevertaald en bijbehorend recept t.w.v. 27,-

   

 • Online training management- en leiderschapsmodellen t.w.v. 197,-
  Toegang tot een online training voor herhaling en verdieping van de behandelde materie.
 • 12 weken telefonische coaching (totaal 3 uur; verdeeld in bijv. 12x 15 min. per week) t.w.v. 597,-
  Vanaf 2 weken voor de eerste trainingsdag tot 2 weken na de laatste dag helpen we je wekelijks met jouw voortgang. 
 • Canvas trilogie met handleidingen t.w.v. 247,- 
  3 concrete visuele communicatieplannen met uitleg hoe je ze kunt invullen en toepassen. 
 • Waarde keten Canvas met handleidingen en online video uitleg t.w.v. 67,-
  Visuele waarde-proces  weergave met uitleg hoe je ze kunt invullen en toepassen. 
 • Online trainingen met stap voor stap uitleg en oefeningen t.w.v. 1997,-
  De 5 delen van jouw leiderschaps-transformatie naar meer succes, werkplezier en vrijheid.

Als je dit allemaal bij elkaar optelt kom je uit op een waarde van  3.429,- excl. BTW all-in.

Wat zou het je waard zijn als jouw medewerkers meer initiatieven nemen, zelfstandiger werken, meer resultaten behalen? Zodat jij meer tijd en focus hebt voor strategische zaken. Voor je familie en vrienden.

Meer rust en vertrouwen in je talentvolle medewerkers?

Dit kan werkelijkheid worden wanneer je de simpele ingrediënten gebruikt die ik je ga leren. Voor degenen die meedoen met deze pilotgroep is er een eenmalige introductieprijs van slechts: 997,-

Als jij iemand bent die graag gebruik maakt van een buitenkans, dan is dit het moment. Daarnaast heb je een 30 dagen niet goed geld terug garantie. In deze 30 dagen ga je zeker al resultaat zien binnen jouw bedrijf. Maar mocht dit niet het geval zijn, stuur me dan een mailtje en ik retourneer jouw investering die je hebt gemaakt in je onderneming volledig terug.

Deze cursus is nergens anders te volgen en uniek in Nederland. Het is een samensmelting van 25 jaar praktijkervaring en enorme berg aan kennis en leiderschapsmodellen waar de perfecte ingrediënten voor jou in te vinden zijn.

Dus als jij wilt stoppen met je gefrustreerd te voelen, met het gevoel dat je teveel ballen in de lucht moet houden en er meer uit je medewerkers te halen valt.. Maar in plaats daarvan de connectie, de rust en het plezier in jouw bedrijf wilt opzoeken, maak dan gebruik van deze aanbieding van dit programma. Er is geen enkel risico. Klik hieronder op de knop om deel te nemen, en start op 5 april met de eerste video.

trainer leiderschap

Doe mee met de pilotgroep van het Online B.E.T.E.R. Leiderschap Programma

Jij en je medewerkers gaan hier geen spijt van krijgen. Bedankt voor het lezen van deze pagina.

Dit was Reinier van B.E.T.E.R. Leiderschap en ik kan niet wachten om jou kennis te laten met mijn ingrediënten voor inspirerend en praktisch leiderschap.

3.429,-

997,-

Ps: Nogmaals, als je nu meedoet, dan doe je mee voor de introductieprijs. Er is een niet-goed-geld-terug garantie dus je loopt geen risico. De vele ondernemers en leidinggevenden die ik heb gecoacht zijn het levende bewijs dat dit werkt. Als je denkt dat je hieraan mee wilt doen, dan is het nu het moment. Klik op de knop hieronder en ik spreek je in de eerste video.

Mocht je wel interesse hebben maar toch niet deel willen nemen? Bedenk jezelf dan wat er aankomende tijd gaat gebeuren… NIKS. Alles blijft hetzelfde. Je blijft gefrustreerd, je haalt niet het beste uit je medewerkers en dat wordt alleen maar erger. Medewerkers raken ook gefrustreerd en gaan misschien wel op zoek naar een nieuwe baan waardoor jij weer druk bent met het werven en inwerken van nieuwe medewerkers.

Laat dat niet gebeuren.