“Ik geloof dat de primaire taak van een leider is: het helpen ontwikkelen van de talenten.” (Reinier)

 

Trainer(s)

Reinier Teurlings (ontwikkelaar & senior hoofd trainer)

Reinier Teurlings is oprichter van TMS (Teurlings Marketing Services) en TalentMotivatie. Sinds 1994 bestaat TMS als trainingsorganisatie voor de ICT markt. Vanaf 2000 is de focus op TalentMotivatie uitgegroeid tot hoofdactiviteit. Het programma B.E.T.E.R. Leiderschap is onderdeel van TalentMotivatie.

Reinier is al meer dan 25 jaar ondernemer, trainer en coach. Hij gelooft dat iedereen recht heeft op werkplezier. En dat een ieder daar zelf verantwoordelijk voor is. Leiderschap heeft daar een belangrijke faciliterende rol in. En Reinier heeft de passie om iedereen hier een stap verder in te helpen!

Hij is Insights Discovery Licensed Practitioner èn gecertificeerd NLP Master practitioner.

Hij kan de meest complexe technieken en modellen in eenvoudige taal uitleggen en vooral ook hoe het toe te passen is.

In de 25+ jaar als ondernemer heeft hij veel van de kostbare lessen gehad; waarmee hij andere ondernemers wil helpen om die te voorkomen.

Hij zorgt voor een veilige omgeving om te kunnen leren en ontwikkelen. En benoemt tevens jouw excuses die jou belemmeren bij je groei.

Hij beheerst sterk de houding van omdenken om daarmee alternatieve inzichten samen te bekijken.

Reinier is ondernemer, levensgenieter, inspirator en wil altijd blijven leren. Zijn levensmotto is: “celebrate everything”. Vandaar dat hij ook graag zijn passie en energie inzet om “Meer mensen (vaker) meer te laten genieten”.

Vanuit de praktijk ervaring is hij continue op zoek naar manieren hoe iedereen bewuster en met meer PLEZIER in het leven (en werk) kan staan. Bewust en serieus gericht om positieve energie te halen uit wat je dagelijks doet.

 

Bekijk hier de CV van Reinier.

Reinier Teurlings is Insights Discovery Licensed Practitioner èn gecertificeerd NLP Master practitioner. 

“Ik geloof dat de primaire taak van een leider is: het helpen ontwikkelen van de talenten van zijn teamleden en het continue stimuleren van hun unieke persoonlijke motivatie. Daarmee ontwikkel je mensen die meer en meer onafhankelijk kunnen functioneren.” (Reinier)

 

Ons team

Enkele onderdelen van het B.E.T.E.R. Leiderschapsprogramma worden in combinatie met andere trainers en coaches gegeven. Stuk voor stuk ervaren ondernemers die weten wat het betekent om een organisatie te bouwen. Daarbij denken ze vanuit de talenten van mensen en wat kan helpen bij de ontwikkeling. Kortom: motiveren en ontwikkelen liggen in de genen van de trainers, coaches en business begeleiders.